Atenció al ciutadà  971 35 60 50 Català
 
LOGO
 

 Bases generals i específiques


- Bases generals
Consulti aquí les bases generals que han de regir el procedimient de selecció de personal funcionari interí i personal laboral del Consell Insular de Menorca.


- Convocatòria de Bomber
Consulti aquí les bases específiques del procediment de selecció de personal funcionari interí per cobrir places de bomber al Consell Insular de Menorca.

Consulti aquí les correccions d'errades de les bases específiques del procediment de selecció de personal funcionari interí per cobrir places de bomber al Consell Insular de Menorca.

Consulti aquí l'aprovació de la convocatòria del procediment de selecció de personal funcionari interí per cobrir places de bomber al Consell Insular de Menorca.


- Convocatòria d'Enginyer tècnic d'obres públiques
Consulti aquí l'aprovació de la convocatòria i bases específiques del procediment de selecció de personal per cobrir places d'enginyer tècnic d'obres públiques al Consell Insular de Menorca.


- Convocatòria de Peó
Consulti aquí l'aprovació de la convocatòria i bases específiques del procediment de selecció de personal per cobrir places de peó al Consell Insular de Menorca.


editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ