Bases generals i específiques


- Bases generals
Consulti aquí les bases generals que han de regir el procedimient de selecció de personal funcionari interí i personal laboral del Consell Insular de Menorca.


- Convocatòria de Bomber
Consulti aquí les bases específiques del procediment de selecció de personal funcionari interí per cobrir places de bomber al Consell Insular de Menorca.

Consulti aquí les correccions d'errades de les bases específiques del procediment de selecció de personal funcionari interí per cobrir places de bomber al Consell Insular de Menorca.

Consulti aquí l'aprovació de la convocatòria del procediment de selecció de personal funcionari interí per cobrir places de bomber al Consell Insular de Menorca.

- Convocatòria Tècnic de gestió cultural
Consulti aquí l'aprovació de la convocatòria i bases específiques del procediment de selecció de personal per cobrir places de tècnic de gestió cultural al Consell Insular de Menorca.

- Convocatòria d'Enginyer tècnic d'obres públiques
Consulti aquí l'aprovació de la convocatòria i bases específiques del procediment de selecció de personal per cobrir places d'enginyer tècnic d'obres públiques al Consell Insular de Menorca.

- Convocatòria de Peó
Consulti aquí l'aprovació de la convocatòria i bases específiques del procediment de selecció de personal per cobrir places de peó al Consell Insular de Menorca.

- Convocatòria d'agents d'ocupació i desenvolupament local (AODL)
Consulti aquí l'aprovació de la convocatòria i bases específiques del procediment de selecció de personal per cobrir places d'AODL al Consell Insular de Menorca.


 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS