Atenció al ciutadà  971 35 60 50 Català
 
LOGO
 


Totes les sol·licituds s'han de presentar en el format oficial que el Consell Insular de Menorca posa a l’abast dels candidats.Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar a través dels mitjans següents:

a) Telemàtica:
Es pot fer la sol·licitud de manera totalment telemàtica mitjançant DNI electrònic, un certificat digital vàlid o mitjançant el PIN ciutadà, accedint a la web oposicions.cime.es. 

Podeu sol·licitar el PIN ciutadà accedint a carpetaciutadana.org/cime. L’obtenció del PIN requereix presentar-se al Consell Insular de Menorca per obtenir-ne el codi d’accés.


b) Presencial o manual:
Es pot fer la sol·licitud de forma presencial amb el model de sol·licitud que es pot obtenir al web del Consell Insular de Menorca (www.cime.es) o al Servei d'Atenció Ciutadana (SAC). La sol·licitud s’ha d’emplenar i després registrar al SAC de Ciutadella o de Maó o mitjançant qualsevol de les altres formes previstes en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Si la instància es presenta per correu cal que sigui certificat, per la qual cosa s'ha de presentar a l'oficina de Correus en sobre obert. Tant si es presenta a les oficines de correus com a qualsevol altre registre de l'Administració, cal enviar per correu electrònic a l’adreça gestio.persones@cime.es la sol·licitud amb el segell de correus o el registre d'entrada d'una altra administració, per tal de poder-ne tenir constància dins del termini de presentació d’instàncies.


 


 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ